Jasper
Door: Evarien en Hennie
Blijf op de hoogte en volg Evarien
09 September 2011 | Canada, Jasper
Liefs
Evarien en Hennie
10 September 2011 - 11:01
Evelien Uit Nagele:
machtig, die rockies! ik zie jullie fietsen!!!
liefs -
10 September 2011 - 17:25
Anneloes Dijkman:
Helemaal te gek. Voor ons een film van tv, voor jullie echt. Ik had de beertjes wel willen knuffelen. Zo gaaf. Gelukkig hebben jullie nog de tijd, want jullie gaan nog lang niet naar huis.
Have fun en enjoy
Kus Anneloes -
10 September 2011 - 19:54
Kees (van Cora):
Hoi wereldzwervers,
klinkt allemaal weer erg mooi en spannend. Ben benieuwd naar de foto's. Die van Vancouver Island en de filmpjes van de beren waren prachtig en ik had nog niet gereageerd, dus dat kan nu meteen. Jullie hebben net de aardbeving op Vancouver Island gemist, goed gedaan.
We moeten trouwens ook een datum voor het kerstdiner prikken, want we gaan in november nog 3 weken op Hainan fietsen.
Geniet zonder mate en doe voorzichtig. Knuffel van ons beiden. -
12 September 2011 - 14:43
Elisabeth:
Heerlijk dat jullie zulke mooie tochten maken. Suggesties voor berenliedjes: kijk op www.dierenliedjes.nl voor de teksten van "Bolke de Beer" en " Ik ben Beertje Colargol" (met melodie), of zie (worden jullie al kinds?) www.peuteren.nl voor de teksten van " Beerjte, beertje draai je om" en " Een teddybeer is leuk" , de melodie moet je er zelf bijverzinnen, heb je toch lekker wat te doen. En mochten er niet genoeg van krijgen dan nog deze topper op: www.youtube.com/watch?v=zN_qcfkJPIk (of googel youtube en Het Echte Berenlied). -
22 September 2011 - 09:08
Fabian En Henriette:
hoi Juf, hoi Evarien, af en toe pakken we 'jullie draad' op en lezen we een stukje en kijken we naar jullie prachtige foto's. Fabian is erg onder de indruk van de beren!! Stoere reis! En wat een mooie natuur. Hier alles goed. Grote klas maar alles loopt lekker. Veel liefs van Fabian en Henriette van Zwieten - Baarn.