Een mistige dag in Tornshavn
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Evarien
24 Juli 2013 | Faroe eilanden, Tórshavn
Liefs van Evarien en Hennie
24 Juli 2013 - 14:50
Bjorn:
Ik vind het fascinerend hoeveel jullie gedaan krijgen in die korte tijd dat jullie daar al zijn. -
24 Juli 2013 - 15:08
Evelien En Thijs:
GEFELICITEERD!! wij wensen jullie nog zeker 25 jaar! samen zijn, reizen, gezond, genieten! xxx -
24 Juli 2013 - 15:09
Evelien En Thijs:
prachtige eilanden, wat is het leven toch eenvoudig als je weinig nodig hebt! -
24 Juli 2013 - 15:27
Jo & Anne:
Hiep Hiep Hiep Hoeraaa ! Van harte en nog vele jaren in goede gezondheid !
Geniet van jullie 25- jarig diner en natuurlijk de rest van de vakantie !
24 Juli 2013 - 17:27
Jolanda Huibers:
Van harte met jullie 25 jarig jubileum! Vier het maar goed saampjes. Op veel meer mooie avonturen waar wij dan weer van mogen meegenieten! veel liefs -
24 Juli 2013 - 19:29
John En Karin:
Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jaar samenzijn!
Leuk om dit op vakantie te vieren, dat past ook echt bij globetrotters zoals jullie. -
24 Juli 2013 - 20:04
Elisabeth:
Gefeliciteerd met jullie ZILVER. Jullie kunnen best GOUD halen, misschien tegen die tijd leuk naar Ameland.
Nog vele mooie jaren en reizen gewenst!!
Liefs uit een warm en zoning Nederland. -
24 Juli 2013 - 21:29
Anneloes:
Gefeliciteerd alle 2!! Mooiere omgeving is er bijna niet om jullie feestje te vieren. Prachtig jullie reisverslag!! Gr Anneloes -
24 Juli 2013 - 22:03
Bea:
Gefeliciteerd vanuit Normandie. En route naar het zuiden. Ik heb er al een wijntje op gedronken! Dat Ladakh alweer 25 jaar geleden is.....wat gaat de tijd snel en wat een geweldige reis was dat. Een v.d.mooiste!
Een hele fijne reis nog. -
25 Juli 2013 - 08:55
Wendy:
Van Harte met jullie jubileum! Geniet samen van deze prachtige reis, ik geniet vanachter mijn computertje van al jullie verhalen en foto''s!
Gr. Wendy -
25 Juli 2013 - 19:51
Fieke:
Ha zusje en zwager, een dag te laat, maar niet minder gemeend: VANHARTE!!!
25 jaar is een goede tijd. Er zijn wat uitspraken die ik me herinner van de eerste periode... De eerste dia die ik van Hennie te zien kreeg en het commentaar dat Evarien er op gaf. Nee, ik ga het niet herhalen hier, maar Eef kan zelf nog wel even citeren voor Hennie. Maar hoe gewoon en welkom Hennie was verwoordde Channah het mooist. Amper 2 jaar oud stelde ze de vraag: Hoe heet die mevrouw ook al weer die bij Hennie hoort?
T Is wel weer duidelijk, Eef, jij 25 jaar, maar wij 25 min een beetje! Ook een feestje! Veel plezier daar en geniet lekker!
26 Juli 2013 - 13:24
Janet:
Geniet van wederom een prachtige reis samen en heerlijk om vanuit het Zeeuwse mee te mogen genieten, prachtige plaatjes en verhalen. Van Harte met jullie zilveren jubileum en voor de toekomst: dat er nog heel veel moois mag volgen. lieve groet Janet.( school presentje volgt in september:)