Op weg naar IJsland
Door: Hennie
Blijf op de hoogte en volg Evarien
25 Juli 2013 | Faroe eilanden, Tórshavn
Liefs
Evarien en Hennie
28 Juli 2013 - 20:57
Jo En Anne:
Ahoy ! Wat fijn, dat jullie pinproblemen zijn opgelost. Het avontuur kan dan stressless verder gaan. Wij zitten nu in een "koufront" van wel 23 gr., maar dat overleven we wel. -
28 Juli 2013 - 21:37
Bjorn:
altijd feest met financiën in het buitenland -
28 Juli 2013 - 21:46
Tonny En Paul:
Hennie en Evarien proficiat met jullie jubileum, proost! Op naar de 40.
Gaat die klep wel goed dicht? Nog veel reisplezier.
Tonny en Paul -
29 Juli 2013 - 09:43
Cora En Kees:
Hoi luitjes,
mooi dat jullie niet hoeven af te wassen als je uit eten gaat op IJsland. Nu nog mooi weer en genieten maar.
Veel plezier en tot de volgende story. -
29 Juli 2013 - 15:37
A.Koen:
lieve mensen: eindelijk is het me weer gelukt contact te maken en jullie reisverslagen te volgen.
Ouderdom komt met gebreken en ook deze kortsluiting werd door mijzelf veroorzaakt.
Wij genieten hier van een top-zomer, even een verademing met 22-25 graden en a.s. donderdag begint de tweede hittegolf. Ik probeer wat naar IJsland te sturen. Veel plezier en goede (vervolg)reis. Aat Sr. -
29 Juli 2013 - 17:06
Aat Koen Sr:
Aanvulling op vorig bericht: Van harte gelukgewenst met dit zilveren jubileum! Naar mijn idee waren jullie al jaren eerder samen want Dinie en ik kwamen in feb.86 in Heelsum wonen en ik heb eigenlijk altijd de combinatie evarienenhennie gehoord. Ik hoop dat jullie 2x25 mogen halen in goede gezondheid.E en ik drinken vanavond op jullie!!! (oom)Aat -
29 Juli 2013 - 17:08
Hans En Coos:
Nog gefeliciteerd!
Zijn zelf net terug uit Griekenland, wel wat warmer dan jullie bestemming. Ik hoop dat jullie het op IJsland niet te nat en koud krijgen. Ben wel jaloers op jullie verhalen over de Faröer.
Hans